Nieuws

Scheidsrechter cursus

20 september 16:45  We willen bij onze vereniging weer een cursus pupillenscheidsrechter organiseren, dit houd in het fluiten van de jeugd tot en met de JO12. De bedoeling is dat de cursus op 1 oktober gegeven word in de kantine van Smilde'94. We willen om 19:00 uur starten.meer »

36x gelezen

Vossenjacht

20 september 16:00  Wanneer: 20 oktober Aanvang: 13:00 uur Voor wie?: JO8 t/m JO10meer »

120x gelezen

Bericht van het bestuur

3 september 14:00  Nu het seizoen weer voor de boeg staat en alles weer terug naar normaal lijkt te gaan, staat iedereen weer te popelen om te sporten en onderdeel uit te maken van onze vereniging. Wij zijn als vereniging trots op onze leden die gedurende de corona jaren ons massaal trouw zijn gebleven. Er zijn nauwelijks lidmaatschap opzeggingen geweest en de nieuwe aanmeldingen stromen weer binnen!! Een mooi voorbeeld hiervan is het wederom opstarten van kaboutervoetbal. Dit laat zien dat onze vereniging gezond is want de jeugd is de toekomst! Misschien groeit een van deze jonge leden wel uit tot een 1e elftalspeler! meer »

190x gelezen

Pupil van de Week

30 augustus 11:30  Bij v.v. Smilde'94 is het de traditie, dat wanneer het eerste elftal van de vereniging thuis speelt er een ‘Pupil van de Week’ aanwezig is om het team te ondersteunen.meer »

151x gelezen

Nieuwsbrief wordt clubblad

20 augustus 15:45  Na bezinning tijdens de corona jaren is de nieuwsbrief redactie op het idee gekomen om de nieuwsbrief te laten vervangen door een 2 jaarlijks clubblad. De reden voor het stoppen van de nieuwsbrief is o.a. vanwege het kleine aantal vrijwilligers. Het is te veel werk om een 2 wekelijkse nieuwsbrief uit te brengen. Een andere frequentie van uitbrengen zorgt er voor dat het niet echt een NIEUWSbrief is. meer »

157x gelezen

Start seizoen '21/'22

15 augustus 13:15  De zomervakantie loopt op zijn einde en daarmee komt de start van het seizoen al weer in beeld. De eerste trainingen en (uiteindelijk onderlinge) oefenwedstrijd zijn al geweest. Maar als voorbereiding staan er nog een aantal oefenwedstrijden op het programma alvorens ze starten met de bekerwedstrijden. Het programma voor de aankomende weken ziet er als volgt uit:meer »

246x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!