Nieuws

Clubblad Smilde'94 Deel 2

Gisteren, 27 januari 10:00  Halverwege het vorige jaar had de redactie van de nieuwsbrief aangegeven dat de nieuwsbrief over zou gaan naar een nieuw uit te brengen Clubblad wat 2x per jaar uitgebracht zou worden met daarin samenvattingen van de teams, commissies, enz. Helaas is er geen Clubblad uitgebracht aan het eind van het jaar, dit omdat er te weinig aangeleverd is om een volle editie te krijgen. De teams die wat aangeleverd hebben willen wij alsnog bedanken voor de moeite en deze samenvattingen brengen we hier uit in enkele nieuwsberichten. In dit nieuwsbericht een samenvatting van de JO9-1 met Arjan Oortman als leider.meer »

52x gelezen

Competities hervat

26 januari 22:00  Eindelijk mogen we weer! Na twee afgebroken seizoenen kan de competitie weer worden hervat. De competitie is wat ons toch allemaal (1,2 miljoen voetballers maar ook alle vrijwilligers en bezoekers) onderling verbindt.meer »

56x gelezen

Contract- verlenging

22 januari 11:00  Thom de Vries verlengd contract Deze week heeft voetbalvereniging Smilde’94 het contract met hoofdtrainer Thom de Vries verlengd. Ondanks het beperkte aantal gespeelde wedstrijden zijn zowel de staf als de spelers tevreden over het functioneren van Thom. meer »

100x gelezen

ALV 14 februari 2022

22 januari 10:30  Het bestuur heeft besloten, n.a.v. de steeds wisselende corona maatregelen, de algemene ledenvergadering dit jaar wederom anders te doen dan gebruikelijk. Net als vorig jaar zal deze grotendeels op papier afgedaan worden. Dit is besloten aangezien het seizoen 2020-2021 behoorlijk beïnvloed is door het corona virus. Maar ook omdat de wisselende maatregelen het steeds moeilijk maakt om met een groep bij elkaar te mogen zitten. meer »

54x gelezen

Grote Clubactie Update

21 januari 18:00  De nekwarmers, vesten en speakers zijn allemaal binnen. Je kunt deze komen halen op maandagavond tussen 18.30 en 20.00 uur aan de Lijsterstraat 31. meer »

70x gelezen

Clubblad Smilde'94 Deel 1

20 januari 7:45  Halverwege het vorige jaar had de redactie van de nieuwsbrief aangegeven dat de nieuwsbrief over zou gaan naar een nieuw uit te brengen Clubblad wat 2x per jaar uitgebracht zou worden met daarin samenvattingen van de teams, commissies, enz. Helaas is er geen Clubblad uitgebracht aan het eind van het jaar, dit omdat er te weinig aangeleverd is om een volle editie te krijgen. De teams die wat aangeleverd hebben willen wij alsnog bedanken voor de moeite en deze samenvattingen brengen we hier uit in enkele nieuwsberichten. In dit nieuwsbericht een samenvatting van de JO8-1 met Edwin Mulder als leider.meer »

90x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!