Datum

7 september 2017 19:30

Accommodatie

Onbekend

Donderdagavond speelde VV Smilde '94 een oefenwedstrijd uit tegen 2 klasser Voetbalvereniging Asser Boys. In de beginfase stond Smilde onder druk maar gaandeweg kwam de ploeg beter in de wedstrijd en wist ook kansen te creëren. De spelers werkten voor elkaar. In een leuke eerste helft hielden de ploegen elkaar in evenwicht met een 0-0. Na de rust kwam Voetbalvereniging Asser Boys duidelijk feller uit de kleedkamer. Met een vrij makkelijk gegeven strafschop kwam de ploeg op voorsprong. Hierna verloor Smilde even de focus op het voetbal waardoor bij de Smildegers ontstond wat onrust in het spel sloop. Onder leiding van Trainer Hulsinga herstelde de ploeg zich hiervan wel,  ging weer voetballen,  maar trok toch aan het korste eind. Eindstand 3-0 met tweemaal een strafschop voor de Assenaren. In fases goed voetbal gezien van de Smildegers!