Datum

17 september 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Smilde speelde vandaag tegen een 'op papier' sterkere tegenstander. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en had na 7 minuten de 1-0 binnen bereik. Omdat kansen ook gemist kunnen worden bleef het helaas 0-0 en gaandeweg kwam Trinitas beter in wedstrijd. Dit resulteerde in de 32e minuut in een voorsprong voor de uitspelende ploeg.

Na de rust bracht Smilde meer strijd en energie en probeerde de tegenstander goed onder druk te houden. Trinitas raakte echter niet van slag en wist zich er telkens goed uit te voetballen. De ploeg wist zelfs de 0-2 op het bord te zetten. Thom de Vries bracht het geloof nog even terug met de 1-2 maar niet lang daarna was Trinitas opnieuw trefzeker.

Geen slechte wedstrijd voor de thuisploeg maar toch resteert het gevoel dat er iets meer in had gezeten. Conclusie: Trinitas was niet alleen 'op papier' de sterkere ploeg maar ook op de grasmat...