18 februari 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Opnieuw 3 punten voor VV Smilde ’94 1. De Smildegers hadden wat recht te zetten afgelopen zondag tegen Haulerwijk. De uitwedstrijd in oktober ’17 was er namelijk een om snel te vergeten.
De wedstrijd ging in de eerste helft redelijk gelijk op maar toch waren het de Smildegers die de score openden. Ruststand 1-0. Ook na de rust ging het spel redelijk gelijk op en dat resulteerde in de gelijkmaker voor de uitploeg. Via een strafschop van Thom de Vries nam Smilde opnieuw de voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Verdiende overwinning. VV Smilde ’94 staat nu op een 7e plek in de competitie en treft komende zondag de koploper TLC 1.