Datum

28 januari 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zondag speelde VV Smilde ’94 een wedstrijd waarvan je later kunt zeggen: “ik was erbij”.
Een druilige dag in Groningen maar een glansrijke overwinning voor de Smildegers. Een prachtige teamprestatie waarbij alle spelers in actie kwamen. In de eerste helft was het Thom de Vries die tweemaal trefzeker was waarvan eenmaal van 11 meter. Ruststand 0-2 en eigenlijk was VVK op dat moment niet de mindere ploeg. Kort na rust was het Herman Koops die de 0-3 voor zijn rekening nam. Smilde kwam eigenlijk niet meer in de problemen maar het moet gezegd VVK bleef er strijden voor meer. Het zat er niet in. Achtereenvolgens brachten Thom de Vries, Roy Jongsma en Abel de Vries de eindstand op 0-6. Smilde staat daarmee op een keurige 6e plaats in de competitie.