Datum

12 november 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Een verdiende overwinning vandaag voor Smilde. Kijk je naar de uitslag dan denk je aan een eenvoudige overwinning dat was echter niet het geval. VV Smilde '94 kwam redelijk vlot op een 0-1 voorsprong via een doelpunt van Thom de Vries. In de tweede helft moest de verdediging van Smilde aan de noodrem trekken bij een doorgebroken speler van Stanfries. Rode kaart voor Smilde.

In de tweede helft bleef het lange tijd moeizaam voor Smilde maar gelukkig wist het team de voorsprong vast te houden. Twee spelers van Smilde vielen geblesseerd uit maar werden prima vervangen. Uiteindelijk nam Abel de Vries de verlossende 0-2 voor zijn rekening en in de slotfase kwam daar nog een bij via Quentin van Sleen.

Prima overwinning waarbij Smilde hopelijk niet al te gehavend uit de strijd is gekomen...