Smilde '94 1 (zon) - S.V. Hoogersmilde 1 (zon) 0-1

Scheidsrechter

Stel, W

Accommodatie

Onbekend

Het beloofde een mooie voetbalmiddag te worden. Ach, en in zekere zin was het dat ook... Prachtig voetbalweer, veel publiek en twee ploegen die wilden winnen. Direct bij aanvang en ook in de rest van de eerste helft had de thuisploeg uitstekende kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Een keer stond de keeper in de weg en verder waren het de paal en de lat die niet meewerkten. Ruststand bleeft daardoor 0-0. In de tweede helft was het SV Hoogersmilde die met de wind in de rug het voortouw nam. Vanaf de aftrap een een zwabberend schot zo in de kruising. 0-1 Voor de gasten uit Hoogersmilde.

Kennelijk een dreun voor de jonge thuisploeg die het moeilijk had om het spel te herpakken. Hoewel er nog tijd genoeg was werd de ploeg in de tweede helft nauwelijk gevaarlijk en wist niet het niveau van de eerste helft terug te vinden. Zonder iets af te doen aan de prestaties van de spelers; de door blessures en kaarten werden toch gemist. Eindstand 0-1.