Scheidsrechter

Wind, W. de

Accommodatie

Onbekend

Opnieuw een lastige en hoger geklasseerde tegenstander voor Smilde. Een frisse maar redelijk zonnige voetbalmiddag in Havelte waar het veld er prachtig bij lag. In de eerste helft zat Smilde nog goed in de wedstrijd. Smilde was goed in de duels en op de linkervleugel was er ruimte voor Martijn Boonstra om gevaarlijk voor de goal te komen. Weliswaar kwam de ploeg eerst op achterstand maar via Hamzeh stelde Smilde toch weer orde op zaken. Ruststand 1-1.

De tegenstander kwam echter scherper uit de kleedkamer en langzaam maar zeker verloor Smilde '94 de grip op de wedstrijd. Echt grote kansen wist de ploeg niet te creëren en langzaam maar zeker voetbal je dan tegen jezelf. Hamzeh en Robert werden in de tweede helft vervangen door Arjan en Djustin. In de tweede helft nog 2 gele kaarten voor Smilde met als gevolg twee schorsingen voor de wedstrijd tegen SV Hoogersmilde. Tel daar nog drie tegendoelpunten bij op en dan kun je alleen maar spreken van een teleurstellende tweede helft waarin je èn de wedstrijd verliest èn schade oploopt voor de komende wedstrijd. Eindstand 4-1.