Scheidsrechter

Bakker, R.

Accommodatie

Onbekend

Trainer Rob Vliek kon vandaag tevreden zijn. VV Smilde '94 I ging lekker van start met een een 1-0 voorsprong na een minuut of 2. Een vrije trap van Silvan wist Stefan met zijn haardos tot een doelpunt om te zetten. Laten we het voor het gemak een kopbal noemen... Niet veel later was het Thom die scoorde vanuit een vrije trap. De gehele wedstrijd was VV Smilde '94 sterker en feller in de duels. De wil om te winnen was duidelijk aanwezig. Na de 2-0 kwam de tegenstander nog even terug in de wedstrijd maar na de rust stelde Smilde orde op zaken. Keeper Patrick Blomberg verrichte nog 2 uitstekende reddingen en wist met zijn verdediging het doel schoon te houden. In de tweede helft scoorde Thom nog 2x waaronder opnieuw één vrije trap en ook Stefan Klok was op aangeven van invaller Martijn Boonstra nog een keer trefzeker. Eindstand 5-0. Compliment aan de ploeg.