IJhorst 1 (zon) Smilde '94 1 (zon) 2 - 3

Scheidsrechter

Oosterhof, F

Accommodatie

Onbekend

Wat een wedstrijd vandaag. IJhorst opende de wedstrijd met 2 goede kansen. Toch kwam Smilde op een 0-2 voorsprong via twee goals van Stefan Klok maar IJhorst was zeker niet kansloos. In de tweede helft leverden beide ploegen veel strijd en de emoties liepen behoorlijk op. Na een strafschop kwam IJhorst terug op 1-2 waarna de thuisploeg weer nieuwe energie kreeg. Thom de Vries maakte daarna de 1-3 voor Smilde.
Smilde bracht zichzelf nog enigszins in de problemen door gevaarlijk uitverdedigen door het centrum. Vanaf grote afstand raakte IJhorst de onderkant lat en aansluitend floot de scheidsrechter voor een treffer. Twijfelachtig maar niettemin 2-3. Met nog wat spannende minuten te gaan bleef dit gelukkig de eindstand.
Compliment aan een aantal jonge spelers van Smilde die zich deze (wed)strijd goed staande hielden (
Yorrick van SleenQuentin van SleenBrian de JongSander Huiskes).