Scheidsrechter

Leistra, B.M.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd tegen Zandhuizen. De uitwedstrijd werd tegen Zandhuizen werd verloren met 1-0 waarbij Smilde met name in de eerste helft zeer veel kansen kreeg. Vandaag begon Smilde met een uitstekende kans maar trainer Vliek was in de rust nog niet tevreden met het vertoonde spel in de eerste helft. Ook het tactische strijdplan kwam niet helemaal goed uit de verf. Wel kwam de ploeg op een 1-0 voorsprong door een score van Martijn Boonstra op assist Thom de Vries.

Ook in de tweede helft bleef het een moeizame wedstrijd op een overigens zwaar veld. Smilde kwam echter nooit in de problemen. In de slotfase scoorde Herman Koops de bevrijdende treffer opnieuw op aangeven van Thom de Vries.

Volgende week speelt Smilde opnieuw thuis, deze keer tegen Pesse. Het zou mooi zijn als de supporters dan de kou trotseren om hun ploeg te komen steunen. Vandaag leek men de warmte van de kantine wel prettig te vinden….. ;-)