Scheidsrechter

Macbean, E.C.

Accommodatie

Onbekend

Het publiek kreeg zondag waar voor haar geld. Zo'n wedstrijd waarvan je later kunt zeggen: 'ik was erbij...' Binnen een minuut opende Smilde ’94 de score en dat bleek tekenend voor de rest van de wedstrijd. Een wedstrijd die deed denken aan een bokswedstrijd waarin de tegenstander maar niet Knock-Out wilde gaan. Met een voorsprong van 4-1 bleek de wedstrijd nog niet gespeeld.  Steenwijkerwold maakte er nog 4-3 van. Met fantastische doelpunten van Thom de Vries, Stefan Klok en Martijn Boonstra bleven de Smildegers toch telkens weer op voorsprong. De Knock-Out viel dan toch in de 89e minuut. Een 7-5 overwinning. Mooie teamprestatie!