Scheidsrechter

Laag, D.A.M. van der

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelde Smilde op eigen veld tegen koploper Havelte. Lang hielde de ploegen elkaar in evenwicht en tot echt grote kansen kwam het niet. Nou zijn tegendoelpunten nooit fijn maar in deze wedstrijd vielen ze wel zeer ongelukkig: op slag van rust 0-1, net na de rust 0-2. Toch bleef Smilde wel voetballen en net toen het team ‘alles of niets’ wilde gaan spelen maakte Paul de 1-2. Met nog zo’n twintig minuten te gaan geloofde de ploeg nog in een gelijkspel. Dit geloof werd door Havelte snel de grond in geboord want met een derde goal was de wedstrijd gespeeld.