3 december 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

VV Smilde ’94 -  Haren 4-2

Gelukkig kwam Smilde dit weekend weer eens in actie na wat afgelaste wedstrijden. Opnieuw kreeg het publiek waar voor haar geld.

Na 8 minuten incasseerde de ploeg al een tegentreffer maar na 10 minuten zette Abel de Vries alweer de gelijkmaker op het bord. In de eerste helft ging het spel redelijk gelijk op maar net voor rust was het Thom de Vries die twee keer trefzeker was. Eenmaal uit een prachtig ingeschoten vrije trap die buiten het bereik van de Harense keeper bleef. Ruststand 3-1.

Na de rust kwam Haren opnieuw goed uit de kleedkamer Kor Boelsma maakte er weer een wedstrijd van en naam de 3-2 voor zijn rekening. Smilde moest nog vol aan de bak om de overwinning veilig te stellen. Keeper Sander Zandvoort hield Smilde een paar keer goed overeind met belangrijke reddingen. In de slotfase was het opnieuw Thom de Vries die voor de derde keer raak schoot, deze keer vanuit een strafschop. Prima resultaat voor de Smildegers.