Rabobank ClubSupport

22 oktober 13:30  Dit is de laatste week dat leden van de Rabobank nog hun stem kunnen uitbrengen voor Rabo ClubSupport. Het stemmen kan nog tot en met zondag 25 oktober.meer »

Geslaagde vossenjacht

22 oktober 8:45  .meer »

Clubblad Smilde'94

13 oktober 10:00  Zoektocht naar naam clubblad v.v. Smilde'94 Enige tijd geleden hebben wij aangekondigd dat de nieuwsbrief is komen te vervallen en zal worden vervangen door een 2 jaarlijks clubblad. Het idee van het clubblad is om deze voor de kerst en aan het eind van het seizoen gedrukt uit te brengen.  meer »

Geslaagd!

13 oktober 9:00  Afgelopen vrijdag 8 oktober j.l. werd er in de kantine van v.v. Smilde’94 een cursus voor pupillenscheidsrechter gegeven aan een 6 tal junioren. meer »

Grote Clubactie

2 oktober 13:00  We zijn nu al een paar weken bezig met de grote clubactie. Met de QR code zijn er al heel veel loten verkocht! Top!! Elk jaar zit er een actie aan verbonden, de actie voor dit jaar is ook bekend! meer »

Bericht van het bestuur

3 september 14:00  Nu het seizoen weer voor de boeg staat en alles weer terug naar normaal lijkt te gaan, staat iedereen weer te popelen om te sporten en onderdeel uit te maken van onze vereniging. Wij zijn als vereniging trots op onze leden die gedurende de corona jaren ons massaal trouw zijn gebleven. Er zijn nauwelijks lidmaatschap opzeggingen geweest en de nieuwe aanmeldingen stromen weer binnen!! Een mooi voorbeeld hiervan is het wederom opstarten van kaboutervoetbal. Dit laat zien dat onze vereniging gezond is want de jeugd is de toekomst! Misschien groeit een van deze jonge leden wel uit tot een 1e elftalspeler! meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!