Ouders/lopers gezocht - Smilde '94

Ouders/lopers gezocht

Om onze club draaiende te houden hebben we een aantal grote inkomensbronnen. Eén daarvan is de oud papier inzameling op Smilde.

De inzameling wordt sinds jaar en dag uitgevoerd door onze seniorenteams. Door de jaren heen is het aantal teams teruggelopen en mede hierdoor het aantal vrijwilligers die het oud papier ophalen. De overgebleven vrijwilligers worden hierdoor onnodig belast. De kleiner wordende groep moet dan vaker lopen gedurende het jaar om al het papier op te halen in Smilde.

Op termijn zal het mogelijk inhouden dat wij als club de inzameling niet langer meer kunnen uitvoeren, wat een enorm inkomensverlies zou zijn voor de club.

Om dit scenario te voorkomen zijn wij nieuwsgierig of er ouders zijn die mee willen helpen met de inzameling van oud papier.

Dit kan mogelijk ook nog eens handig zijn voor mensen die niet in staat zijn op zaterdag een bardienst te draaien. Op deze manier kunnen zij alsnog hun bijdrage leveren onze club draaiende houden.

 

De oud papier inzameling houdt voor vrijwilligers in:

2x per jaar op vrijdagavond oud papier halen van 18:00 tot 21:00

De vrijwilligers worden beloond met 2 consumpties en de traditionele gehaktbal

 

Inzamelen is niet fysiek zwaar en is door ieder volwassene uit te voeren. Het is gezellig en belonend werk. Onze mede dorpsbewoners zijn u dankbaar!

Lijkt het je leuk ons te helpen?

Ben jij een ouder die zijn/haar bardienst wil ruilen voor oud papier lopen?

 

Geef dit dan door via oudpapier@smilde94.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!